Vanhat keskustelut

Jatkoa ketjulle Keskustelun aloittaminen ja jatko, miten?:

Huomenta kaikille!
Olen ihmetellyt mihin entiset keskusteluketjut ovat kadonneet! Olisi kiva lukea niitä taas uutta tekonivelleikkausta odotellessa. Vertaistukea nääs![quote=“iraJ, post:1, topic:118, full:true”]
Ihan oudon alustan olette löytäneet keskustelulle. Ehkä tämänkin toiminta vielä aukeaa vanhukselle. Ohjeita vois ajatella…?
[/quote]

Samaa minäkin olen ihmetellyt. Keskusteluja oli paljon ja ne olivat upeita!! Niistä sai vertaansa vailla olevaa vertaistukea.
Nyt nämä sivut ovat tynkäsivuja, vielä, enkä osaa oikein käyttääkään näitä :confused:

Totta. Joitain ryhmiä ja tapaamisia junaillaan siellä, missä ei ymmärretä yksinkertaisen tärkeyttä. Facebook on helppo ja yksinkertainen käyttää, muttei kaikille kelpaa. Aivovammaliittokin järjesti joulujuhlan, mut vaikka imuroin jonkin uuden ohjelman, niin ohi meni. Tämäkin sivu, kuin väkisin väsätty. Kaikki meistä ei työkseen notku näissä kuvioissa, sitä ei pidetä olennaisena.

Hei @Ruponen !
Keskustelut aiemmalta Nivelklubilta jäivät yhdistyksen pääsivuston uudistuksen aikana vanhan palvelimen uumeniin. :frowning: Vanhoja keskusteluja yritettiin palauttaa ja siirtää, mutta kumpikaan näistä ei onnistunut.

Nivelklubi on saanut paljon positiivista palautetta vuosien mittaan, joten katsoimme uuden foorumin perustamisen tärkeäksi. Verkkoyhteisöjen kasvu vaatii oman aikansa. Toivomme tämänkin yhteisön tarjoavan tulevaisuudessa vähintään yhtä paljon vertaistukea ja mielenkiintoisia keskusteluja kuin edeltäjänsä.

Vanhalle klubille minäkin kirjoitin, jos nyt en ihan romaanin verran, mutta pitkän novellin puitteet täyttyi.
Se oli minulle hyvä purkautumiskanava kun kivut oli pahimmillaan.

1 tykkäys

Luin silloin pitkät tarinasi, Juha. Ne olivat mielenkiintoista luettavaa ja niistä sai vertaistukea.
Omat tarinat olisivat olleet kivat säästää. En tajunnut ottaa talteen; en olisi osannutkaan. Niistä olisi voinut palauttaa mieleen sen hetkiset tunnelmat ja ajatukset.
Täytyy alkaa kirjoittaa tänne viiliksiä! Nyt tuntuu vaan siltä, että monet entiset kirjoittajat ovat joissakin Facebookin ryhmissä :thinking:

Mieluisaa lukea, että joku muistaa kirjoituksiani niinkin kaukaa. Rauhaisaa Joulun odotusta.

Kiitos samoin, ja mukavaa joulun odotusta kaikille :santa:

Olisiko mitenkään mahdollista saada niitä vanhoja ketjuja kuitenkin luettaviksi johonkin? Siis staattisena sivustona?
Siellä oli hyvin paljon sellaista materiaalia josta olisi jopa todella paljon hyötyä.
Esim. pitkiä ketjuja leikkauksiin valmistautumisesta, niistä toipumisesta jne.

Samalla kaupalla tulisivat tietenkin myös kaikki hiihtoesteratsastusräkätykset ja muu viaton hupi.

Keskustelut aiemmalta Nivelklubilta jäivät yhdistyksen pääsivuston uudistuksen aikana vanhan palvelimen uumeniin. Vanhoja keskusteluja yritettiin palauttaa ja siirtää, mutta kumpikaan näistä ei valitettavasti onnistunut.