Nämä ehdot koskevat Internet-foorumin käyttöä osoitteessa https://nivelklubi.nivel.fi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme.

Nivelklubi.nivel.fi on julkinen verkkoyhteisö kaikille, jotka haluavat keskustella ja jakaa kokemuksia. Tavoitteenamme on tarjota avoin virtuaalinen kanava vertaistuelle, jonka avulla edistämme nivelterveyttä. Sivusto on toteutettu mahdollisimman saavutettavalla tavalla. Anna meille palautetta, jos sivustolla ilmenee ongelmia.

Suomen Nivelyhdistys ry ei vastaa keskusteluissa esiintyvistä mielipiteistä tai neuvoista, eikä takaa foorumilla jaettujen ohjeiden turvallisuutta tai toimivuutta. Suosittelemme ensisijaisesti konsultoimaan omaa hoitotahoa terveyteen liittyvissä asioissa.

Käyttäjänä olet henkilökohtaisesti vastuussa jakamastasi materiaalista ja käyttäjätilläsi tehdyistä toimista. Varmista, että sivuston käyttösi noudattaa Suomen lakeja sekä hyviä tapoja.
Nivelklubi.nivel.fi:n moderaattorit puuttuvat keskusteluun vain vakavissa tapauksissa. Asiattomat viestit poistetaan, tarvittaessa poistamme myös foorumin käyttöoikeuden epäasiallisesti käyttäytyviltä.

Hyväksyt kaiken riskin foorumin sekä foorumin sisällön käytöstä. Lain sallimassa määrin palvelun toimittajat tarjoavat foorumin sellaisenaan ilman minkäänlaisia takuita. Henkilökunta ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka voivat aiheutua käytettävälle laitteistolle (mm. tietovarkaudet tai virukset).

Foorumi saattaa hyperlinkittää ja integroida muiden ylläpitämiä foorumeita ja palveluita. Nivelklubi.nivel.fi ei ole vastuussa muiden ylläpitämistä palveluista tai niiden tarjoamasta sisällöstä.
Nämä ehdot koskevat vain foorumin käyttöä.

Siirry kohtaan:

Hyväksyttävä käyttö

 1. Sinun ei tule rikkoa Suomen lakia käyttäessäsi foorumia.

 2. Sinun ei tule käyttää tai yrittää käyttää toisen henkilön tiliä foorumilla ilman hänen nimenomaista lupaansa.

 3. Sinun ei tule ostaa, myydä tai muutoin vaihtaa foorumin käyttäjätunnuksia tai muita yksilöllisiä tunnuksia.

 4. Sinun ei tule lähettää mainoksia, ketjukirjeitä tai muita markkinointiviestejä foorumin kautta tai käyttää foorumia osoitteiden tai muiden henkilötietojen keräämiseen kaupallisia postituslistoja tai tietokantoja varten.

 5. Sinun ei tule automatisoida pääsyä foorumiin tai valvoa foorumia hakurobotilla, selaimen lisäosalla tai laajennuksella tai muulla tietokoneohjelmalla, joka ei ole verkkoselain. Voit indeksoida foorumia sen indeksoimiseksi julkisesti saatavilla olevaan hakukoneeseen, jos ylläpidät sellaista.

 6. Sinun ei tule käyttää foorumia lähettääksesi sähköpostia jakelulistoille, uutisryhmiin tai ryhmäsähköpostialiaksiin.

 7. Sinun ei tule virheellisesti antaa vaikutelmaa, että edustat palvelun ylläpitoa.

 8. Sinun ei tule hyperlinkittää foorumin kuviin tai muuhun ei-hypertekstisisältöön muilla verkkosivuilla.

 9. Sinun ei tule poistaa omistajuutta osoittavia merkkejä aineistoista, joita lataat foorumilta.

 10. Sinun ei tule rasittaa foorumin infrastruktuuria toimilla, joiden tarkoitus on tuottaa kohtuuton kuormitus foorumin taustalla oleville tietojärjestelmille.

 11. Sinun ei tule esiintyä toisena foorumin käyttäjänä.

 12. Sinun ei tule kannustaa tai auttaa ketään näiden ehtojen rikkomisessa.

Sisältöstandardit

 1. Sinun ei tule lähettää foorumille sisältöä, joka on laitonta, loukkaavaa tai muutoin haitallista muille. Tähän sisältyy sisältö, joka on häiritsevää, sopimatonta tai loukkaavaa.

 2. Sinun ei tule lähettää foorumille sisältöä, joka rikkoo lakia, loukkaa jonkun immateriaalioikeuksia, loukkaa jonkun yksityisyyttä tai rikkoo sopimuksia, joita sinulla on muiden kanssa.

 3. Sinun ei tule lähettää foorumille sisältöä, joka sisältää haitallista tietokonekoodia, kuten tietokoneviruksia tai vakoiluohjelmia.

 4. Sinun ei tule lähettää foorumille sisältöä ainoastaan paikkamerkiksi, tietyn osoitteen, käyttäjätunnuksen tai muun yksilöllisen tunnisteen pitämiseksi.

 5. Sinun ei tule käyttää foorumia sellaisten tietojen paljastamiseen, joita sinulla ei ole oikeus paljastaa, kuten muiden luottamukselliset tai henkilökohtaiset tiedot.

Jos uskot jonkun lähettäneen sisältöä foorumille näiden ehtojen vastaisesti, ota meihin yhteyttä.
Ylläpitäjä pidättää oikeuden muuttaa, muokata ja poistaa sisältöä foorumilla mistä tahansa syystä.
Palveluntarjoaja voi vakavissa tapauksissa ilmoittaa käyttötietoja viranomaisille.

Tilisi

Sinun täytyy luoda tili ja kirjautua sisään käyttääksesi joitakin foorumin ominaisuuksia.

Tilin luomiseksi sinun on annettava joitakin tietoja itsestäsi. Jos luot tilin, hyväksyt antavasi vähimmillään kelvollisen sähköpostiosoitteen ja pitäväsi tämän osoitteen ajan tasalla. Voit sulkea tilisi milloin tahansa lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen juho@juhohame.fi.

Hyväksyt olevasi vastuussa kaikista tiliäsi käyttämällä tehdyistä toimista, riippumatta siitä, ovatko ne valtuuttamiasi, kunnes joko suljet tilisi tai ilmoitat ylläpitäjälle, että tiliisi on murtauduttu. Hyväksyt ilmoittavasi ylläpidolle välittömästi, jos epäilet, että tiliisi on murtauduttu. Hyväksyt valitsevasi turvallisen salasanan tilillesi ja pitäväsi sen salassa.

Ylläpito voi rajoittaa, hyllyttää tai sulkea tilisi foorumilla tekijänoikeuksiin liittyvien poistopyyntöjen käsittelyä koskevan käytäntönsä mukaisesti tai jos ylläpito uskoo kohtuudella, että olet rikkonut jotakin näiden ehtojen säännöistä.

Sisältösi

Sinä olet yksinomaisesti vastuussa foorumille lähettämästäsi sisällöstä. Nivelklubi.nivel.fi ei vastaa jakamastasi sisällöstä, eikä ylläpidä sitä tarpeettomasti.

Foorumille lähettämäsi sisältö jaetaan avoimesti muiden foorumin käyttäjien kesken.

Palaute

Otamme mielellämme vastaan palautettasi ja ehdotuksiasi. Katso miten voit ottaa meihin yhteyttä jäljempänä kohdassa Yhteydenotto.

Hyväksyt, että Nivelklubi.nivel.fi voi vapaasti toimia antamasi palautteen ja ehdotusten perusteella. Käytä harkintaa lähettäessäsi palautetta tai ehdotuksia, joiden uskot olevan luottamuksellisia tai yksinoikeudellisia.

Yhteydenotto

Voit lähettää kysymyksiä ja ilmoituksia sivuston ylläpitäjille osoitteeseen juho@juhohame.fi.

Ylläpito voi ottaa sinuun yhteyttä käyttämällä sähköpostiosoitetta, jonka annat tiliäsi varten foorumilla, tai julkaisemalla viestin foorumin aloitussivulla tai tilisivullasi.

Muutokset

Nivelklubi.nivel.fi:n henkilöstö voi tarvittaessa muuttaa sivuston toimintaa ja käyttöehtoja. Muutokset tulevat näkyviin tällä sivulla.
Käyttöehdot on päivitetty 7.7.2022.